Ögonblicket den här pappan inser var hans son har gjort är helt fantastiskt. Ta fram näsdukarna och se efter själv.

När ett barn ger ett löfte till sina föräldrar är de oftast fulla av goda intentioner även om löftet kanske inte alltid hålls. Den här mannen var bara 8 år gammal när han lovade att göra någonting för sin pappa. Nu, år senare, såg han till att vad han lovade faktiskt kom i uppfyllelse.

För flera år sedan sa han att han skulle ge sin far en ’57 Chevy Bel-Air dagen han fyllde 57. Åren gick och de flesta hade glömt det underbara löftet pojken gav sin far. Sonen, å andra sidan, hade inte glömt.

Det var en överraskning som väntade den här pappan på hans födelsedag…

promise

 

Du måste se hans reaktion med egna ögon. Den är så fin och genuin att de månader av extra arbete hans son tog på sig lätt glöms bort.

Det var inte en lätt uppgift men han såg till att hans far fick presenten på hans födelsedag. Det betydde så mycket för hans far att få den men det var minst lika viktigt för honom att han kunde ge den.

“Jag jobbade 60-timmarsveckor över 6 dagar i veckan i ett par månader så att jag kunde köpa den här till honom.”, säger sonen.

Källa: Reddit

Vi får bara en familj och den kommer i alla storlekar och former men vi älskar dem alla villkorslöst. Vad den här sonen gjorde för sin pappa är helt ofattbart. Kärleken de delar för varandra är så rörande. Klicka här nedanför för att dela med de du älskar.

GILLA OSS PÅ FACEBOOK